Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Strategia "vârfului de lance" în alegeri este o batjocură la adresa românilor

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că Dacian Cioloș le mărturisea, fără jenă, românilor ce va face el în Parlamentul European, dar sublinia faptul că el NU va pleca la Bruxelles, ci va rămâne în țară să lupte cu "ciuma roșie" și să salveze România.

''Dacian Julien Cioloș este politicianul care anunța că va deschide lista candidaților USR- PLUS la alegerile europarlamentare, dar, sublinia faptul că el NU va pleca la Bruxelles, ci va rămâne în țară să lupte cu "ciuma roșie" și să salveze România. În traducere liberă, Julien le mărturisea, fără jenă, românilor că în campania ce avea să urmeze, le va spune minciuni despre ce va face el în Parlamentul European și că este doar "un vârf de lance" al celorlalți. Se bătea cu pumnii în piept și declara că doar girează persoanele care-i urmează pe lista, el alegând să candideze în viitor pentru funcții politice în țară. Cioloș mizează pe memoria scurtă a românilor și se joacă, din nou, cu așteptările lor, sperând că va reuși să depășească statutul "șomerului de lux" și să pună mâna, din nou, pe o funcție la Bruxelles, departe de problemele României și de ochii propriilor votanți. Iar cei care l-au adus în țară pe fotoliul de Prim- Ministru în 2016, se vor ocupa să îl ducă înapoi!

Citește și: Cristian Bușoi, mesaj în care îndeamnă românii la vot

O situație similară se remarcă și în cazul lui Ponta. Lista candidaților PRO România este deschisă de Victor Ponta, care, de asemenea, a anunțat că nu va pleca în Parlamentul European, ci, în calitate de președinte al partidului clonă, testează încrederea românilor și își va asuma fie succesul, fie eșecul la acest scrutin. Depinde cum se mobilizează "prietenii" lui.

Problema este că acești politicieni slabi sunt doar o iluzie. Ei au dezamăgit românii și au arătat că nu au fost în stare, când au avut pixul de Prim-Ministru în mâna. Astăzi, ca și atunci, sunt niște marionete, parte a unor proiecte de culise, care nu pot fi privite ca alternative câștigătoare pentru România.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.