Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIȚII cu trupele speciale la interlopii din București: Șapte dintre ei au fost reținuți, după ce au obligat o minoră să întrețină relații sexuale

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii au făcut, miercuri, şapte percheziţii în Bucureşti într-un dosar în care mai mulţi membri ai clanului Duduianu sunt suspectaţi că au luat de pe stradă o tânără de 17 ani, pe care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu un tânărul Răzvan Duduianu de 18 ani, împotriva voinţei ei. Cincisprezece persoane au fost audiate în acest caz, printre care şi Seif Duduianu, la Poliţia Capitalei.

Citește și: SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, miercuri, 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului, anunţă Poliţia Capitalei.

"Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia", arată sursa citată.

Citește și: Ruptură se mărește! Decizia Vioricăi Dăncilă care îl va enerva peste măsură pe Liviu Dragnea

Astfel, în 4 ianuarie, fata ar fi fost luată cu forţa de pe stradă, de mai multe persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un Răzvan Duduianu de 18 ani, şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

"Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate", mai arată Poliţia Capitalei.

Citește și: Lăsată în afara Guvernului de Klaus Iohannis, Olguța Vasilescu sare la șeful statului! ‘În ciuda blocajelor’

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.