Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în București și Ilfov: s-a destructurat o rețea de traficanți de tutun

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Peste 20 de percheziţii au loc miercuri dimineaţă în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la persoane bănuite de prelucrare ilegală de tutun şi comercializarea acestuia, 11 persoane urmând să fie audiate. Tutunul era adus din Bulgaria, vrac frunză, neprelucrat şi era comercializat prin firme de curierat.

Citește și: Mihai Tudose, atac FURTUNOS la adresa lui Victor Ponta: A dat ordin să mă scoată de pe site! Am o veste proastă pentru el

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, efectuează 24 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la persoane bănuite de prelucrare ilegală de tutun şi comercializarea acestuia. Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de producere de tutun de fumat în afara antrepozitului fiscal şi deţinere şi comercializare de tutun de fumat în afara antrepozitului fiscal”, anunţă Poliţia Română.

Din cercetări a reieşit faptul că tutunul era adus din Bulgaria, vrac frunză, neprelucrat şi era  comercializat prin firme de curierat.

Cu această ocazie sunt căutate instalaţii de prelucrare a tutunului, respectiv cazane de fierbere, uscătoare, mori de tocat şi tutun.

Poliţiştii vor pune în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie duse la sediul I.P.J. Giurgiu, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov, I.P.J. Călăraşi, al Direcţiei Generale a Vămilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al luptătorilor S.I.A.S. din cadrul I.G.P.R.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.