Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de succes: Au fost găsite aproape 3.000 de ţigarete, peste 2.000 de articole pirotehnice şi peste 400.000 de lei

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au confiscat aproape 3.000 de ţigarete, peste 2.000 de articole pirotehnice, peste 400.000 de lei, trofee cervide, telefoane, tablete şi laptopuri în urma unor percheziţii domiciliare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în cursul zilei de vineri, poliţiştii din Bistriţa-Nasăud au făcut opt percheziţii în comuna Zagra, la locuinţele unor persoane suspectate de braconaj în domeniul vânătorii, contrabandă cu ţigări şi articole pirotehnice, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, precum şi pentru deţinerea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat şi evaziune fiscală, scrie news.ro.

În urma percheziţiilor au fost ridicate trei arme de foc, dintre care două letale şi una neletală, toate deţinute ilegal. Armele de producţie industrială ar proveni din contrabandă, iar cea de-a treia ar fi fost confecţionată artizanal. De asemenea, au fost confiscate două trofee cervide, 2.218 de articole pirotehnice, 2.720 de ţigarete provenite din contrabandă, telefoane, tablete, laptopuri şi dispozitive, precum şi 89.600 de euro şi 32.100 de lei, despre care autorităţile suspectează că provin din contrabandă şi evaziune fiscală.

Astfel, şase persoane au fost conduse la audieri, iar un bărbat de 63 de ani din Zagra a fost reţinut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.