Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții MASIVE în București și Prahova: Statul, prejudiciat cu o sumă IMENSĂ

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam jandarmi mascați

Aproape o sută de poliţişti prahoveni efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii în Prahova şi Bucureşti într-un dosar legat de obţinere ilegală de indemnizaţie de creştere a copilului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, 22 de percheziţii sunt efectuate la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane bănuite de tentativă de înşelăciune, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Citește și: Traian Băsescu UIMEȘTE: Îi dă dreptate lui Liviu Dragnea

"Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 - 2017, persoanele bănuite ar fi falsificat contracte privind drepturi de autor în scopul obţinerii în mod nelegal a indemnizaţiei de creştere a copilului. În cazul în care bănuiţii ar fi reuşit finalizarea activităţii de inducere în eroare a funcţionarilor publici, ar fi fost prejudiciat bugetul statului cu peste 600.000 lei", se arată în comunicat.

În urma descinderilor, 19 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi duse la audieri, anunță Agerpres.

Percheziţiile sunt efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploieşti şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.