Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţie la o adresă de lângă Manchester: Incident pe o linie feroviară lângă Londra

http://www.wfmynews2.com
Pray for Manchester

Poliţia britanică întreprinde marţi după-amiază o percheziţie la o adresă din Wigan, în apropiere de Manchester, în legătură cu atacul sinucigaş cu bombă în care au fost ucise 22 de persoane săptămâna trecută, transmite Reuters. 'Întreprindem acum o percheziţie la o locuinţă de pe Springfield Street din Wigan în legătură cu atacul de lunea trecută de la Manchester Arena', a comunicat poliţia metropolitană din Manchester, precizând că a fost instituit un cordon de securitate şi cerând populaţiei să evite zona, conform Agerpres.

Wigantoday, site-ul cotidianului local Wigan Post, a postat o înregistrare video cu o maşină de deminare sosind la adresa din Wigan, oraş situat la aproximativ 27 km vest de Manchester. Tot în cursul după-amiezii de marţi, serviciile de urgenţă britanice au anunţat un incident la High Wycombe, la aproape 50 km vest de Londra, şi suspendarea parţială a circulaţiei feroviare. 'Ambele linii prin High Wycombe sunt în prezent blocate din cauza reacţiei serviciilor de urgenţă la un incident', a informat Chiltern Railways, operatorul feroviar local, pe Twitter.

Măsurile de securitate au fost intensificate în Marea Britanie în urma atentatului de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morţi şi peste 100 de răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.