Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare în Argeş: 8 persoane suspecte de contrabandă cu ţigări au fost ridicate

perchezitii

Opt persoane au fost conduse la audieri, marţi, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii din Argeş la domiciliile unor suspecţi de contrabandă cu ţigări produse artizanal. Cele 13 percheziţii au avut loc în municipiul Câmpulung Muscel şi în comunele Stoeneşti, Mioarele, Rucăr, Cetăţeni şi Boteni.

"Acţiunea s-a desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau producerea de produse accizabile. Din cercetări a reieşit că, din iunie 2015 şi până în prezent, persoanele vizate ar fi produs artizanal ţigarete, pe care apoi le-ar fi comercializat fără a respecta legislaţia în vigoare", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Poliţiştii au identificat în timpul percheziţilor două instalaţii electrice de confecţionat ţigarete, 2.000 de tuburi de hârtie cu filtru, 30 de kilograme de tutun şi 700 de ţigarete nefiscalizate. De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două monitoare LCD, un televizor, 70 de obiecte pirotehnice, două generatoare, un motofierăstrău, precum şi alte obiecte de uz casnic susceptibile a proveni din infracţiuni.

În urma descinderilor, opt persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Muscel, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.