Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare în Bucureşti şi mai multe judeţe. Descinderi acasă la Sile Cămătaru

mascati1

Vineri dimineaţa au loc 47 de percheziţii în Bucureşti şi mai multe judeţe, la o reţea de proxeneţi, coordonaţi de Sile Cămătaru, care acţionau în zona unor hoteluri de lux. Poliţiştii au descins acasă la Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, pe care l-au dus la audieri.

Sile Cămătaru este suspectat că - în ultimul an, de când a fost eliberat din închisoare - ar fi pus bazele unei reţele de prostituţie de lux, anunţă Digi 24. Acesta a fost monitorizat de mai multe luni de Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă. Angajaţii hotelurilor prezentau clienţilor "oferta" de prostituate.

În urmă cu aproximativ un an, Curtea Supremă a decis că Vasile Balint poate fi judecat în libertate. El era arestat de opt luni într-un dosar de cămătărie şi infracţiuni comise cu violenţă.

Vasile Balint și fratele lui, Ion, fuseseră trimiși în judecată alături de 52 de persoane în iulie, acuzațiile principale fiind tentativă de omor, omor calificat, cămătărie, șantaj.

Procurorii DIICOT au trimis în judecată două grupări rivale, clanul Cămătarilor și clanul Sportivilor. Anchetatorii au arătat că în perioada 2008-2012 cele două grupări au provocat conflicte stradale numeroase și au folosit arme de foc.

Procurorii au mai spus că fiecare membru era specializat pe cămătărie, se recurgea la șantaj și la violență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.