Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în Galați: Achetatorii vizează o grupare specializată în spargerea bancomatelor

hoti bancomat

O acțiune de amploare a Poliției se desfășoară joi în județele Galați și Vrancea. Surse din rândul anchetatorilor susțin că vizați sunt spărgătorii de bancomate care în luna septembrie au aruncat în aer două aparate din Galați. Primele informații arată că hoții au fost prinși în flagrant în Vrancea, potrivit Mediafax.

Potrivit surselor, acțiunea Poliției se desfășoară concomitent în mai multe locuri. Se pare că patru bărbați, bănuiți că au aruncat în aer bancomatele din localitățile gălățene Tulucești și Liești, au fost prinși în flagrant în timp ce încercau un nou jaf în localitatea Vulturu din județul Vrancea.

Informațiile, neconfirmate în mod oficial, arată că bărbații au încercat să fugă, dar au fost prinși de procurorii DIICOT și de polițiștii de la Crimă Organizată. La acțiune a participat și un elicopter al Ministerului de Interne, mai spun sursele. În continuarea operațiunii, polițiștii fac mai multe percheziții în județul Galați.

Autoritățile vor prezenta detalii la finalul operațiunii. În luna septembrie, în localitățile gălățene Tulucești și Liești au avut loc două incidente în urma cărora două bancomate au fost aruncate în aer. Hoții au reușit să fugă de fiecare dată, dar bani nu au putut să ia decât de la bancomatul din Tulucești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.