Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare în Mureș la persoane bănuite de operaţiuni ilicite cu articole pirotehnice

perchezitii

Poliţiştii efectuează, miercuri, 49 de percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane cercetate în mai multe dosare penale ce vizează efectuarea de operaţiuni ilicite cu articole pirotehnice, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Potrivit sursei citate, acestea sunt bănuite că ar fi achiziţionat din mediul online articole pirotehnice, în scopul recomercializării sau pentru uz personal.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

"Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, sub coordonarea procurorilor din cadrul parchetelor de pe lângă judecătoriile Târgu Mureş, Târnăveni şi Luduş, efectuează 49 de percheziţii domiciliare, în judeţul Mureş, la locuinţele mai multor persoane bănuite de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada octombrie - decembrie 2020, persoanele bănuite ar fi achiziţionat din mediul online articole pirotehnice, interzise la deţinere, în scopul recomercializării acestora sau pentru uzul propriu, în perioada sărbătorilor de iarnă", se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES.

La activităţi participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, specialişti criminalişti, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş şi Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.