Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în Oradea: o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de mare risc a fost destructurată

O grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc a fost destructurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Oradea care au efectuat miercuri opt percheziţii domiciliare, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Oradea

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, din cele şase persoane conduse la sediul DIICOT Oradea pentru audieri, patru persoane au fost reţinute, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Supermarketurile profită! Prețurile au explodat după închiderea piețelor

"În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor droguri, respectiv 140 de grame de cannabis, 5 grame de pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină, trei aparate de mărunţit şi trei cântare de mare precizie, toate fiind indisponibilizate în vederea cercetărilor. De asemenea, în urma percheziţiilor au fost ridicaţi 6.100 de lei şi 110 euro, se arată în comunicat.

La finalizarea percheziţiilor domiciliare din cursul dimineţii de miercuri, au fost puse în executare şase mandate de aducere emise pe numele membrilor grupării, cei în cauză fiind conduşi la sediul DIICOT - ST Oradea, în vederea audierii şi luării măsurilor legale faţă de aceştia.

Citește și: Mare atenție! Declarația pe propria răspundere este valabilă numai în format fizic

În urma probatoriului administrat, au fost reţinute patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 41 de ani, toate din Oradea, membrii ai grupării infracţionale, care, în perioada februarie - noiembrie 2020, sunt bănuiţi că ar fi distribuit droguri de risc (cannabis) şi droguri de mare risc (amfetamine), în Oradea.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind implicaţi şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor şi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.