Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în vestul țării într-un dosar de trafic de droguri de mare risc / 89 de persoane vor fi audiate

perchezitii

Zeci de percheziţii au loc luni dimineaţă în judeţele Arad şi Timiş într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, 89 de persoane urmând să fie duse la audieri.

”La data de 15 ianuarie 2024, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, efectuează 56 de percheziţii domiciliare, în judeţele Arad şi Timiş, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată”, anunţă IGPR.

De asemenea, sunt puse în executare 89 de mandate de aducere.

Conform anchetatorilor, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC şi canabis) şi substanţe cu efect psihoactiv către consumatori din judeţele Arad şi Timiş.

Acţiunea este realizată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Timişoara, Cluj, Alba Iulia şi Oradea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.