Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în Vrancea și Galați: Peste 30.000 de ţigarete de contrabandă şi 40 de cutii cu artificii au fost confiscate

Peste 30.000 de ţigarete de contrabandă şi 40 de cutii cu artificii au fost sechestrate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) în urma a opt percheziţii domiciliare, care au avut loc joi şi vineri pe raza judeţelor Vrancea şi Galaţi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Patru persoane au fost aduse la audieri, iar faţă de una dintre acestea s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

"În zilele de 25 iunie şi 26 iunie, poliţiştii din cadrul SICE, împreună cu lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, au efectuat opt percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vrancea şi Galaţi. În urma celor opt percheziţii domiciliare efectuate, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea de 30.620 ţigarete provenite din contrabandă, precum şi 40 cutii cu materiale pirotehnice tip artificii, interzise la deţinere", a precizat IPJ Vrancea.

În urma percheziţiilor, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în baza materialului probator administrat, faţă de o femeie de 51 ani din judeţul Vrancea şi faţă de un bărbat în vârstă de 50 ani, din judeţul Galaţi, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

De asemenea, faţă de un bărbat în vârstă de 53 ani, din judeţul Vrancea, Judecătoria Focşani a dispus, în cursul zilei de vineri, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

În cauză cercetările sunt continuate pentru tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate, precum şi pentru stabilirea şi recuperarea prejudiciului cauzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.