Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare într-un penitenciar: Un dosar important, pe mâna procurorilor DIICOT

inchisoare puscarie gratii

Percheziţii de amploare într-un cunoscut penitenciar. Procurorii DIICOT au intrat în forţă în Penitenciarul Gherla, pentru stoparea traficului de droguri. Mădăraș Andrei ar fi pe lista neagră a propcurorilor, acesta fiind bărbatul ce încerca să introducă substanțe vegetale de culoare verzui-maronie, ascunse în căptușeala de la haine, în penitenciar. IPJ Cluj confirmă că au fost sesizați să facă mai multe cercetări în celulele deținuților.

Citește și: Premierul interimar „ANULEAZĂ” decizia lui Mihai Tudose! Cine a fost repus în drepturi de către Mihai Fifor

„Politia municipiului Gherla a fost sesizată de către reprezentanți ai penitenciarului cu privire la introducerea în mod ilicit și găsirea in incinta unității a unor substanțe, posibil cu efecte psihoactive. Substanțele găsite și documentele întocmite au fost înaintate organelor competente, spre cercetare și soluționare”, se arată în poziția oficială a IPJ Cluj, conform ziardecluj.ro.

Citește și: Omenirea se CUTREMURĂ! Ce fel de arme vor să dezvolte americanii

După ce au fost sesizați, polițiști au efectuat percheziții în celulele mai multor deținuți, unde au găsit mai multe plicuri cu substanțe psihoactive și diferite pastiluțe de culoare albă. Dosarul a fost înaintat celor de la DIICOT Cluj, unde procurorul șef Florin Mornăilă va supraveghea cercetările în derulare. Se ia în calcul și colaborarea cu BCCO Cluj, dat fiind că aceștia dețin informații despre deținuți duși la instanță în timp ce erau drogați și despre implicarea activă a doi gardieni din Penitenciarul Gherla în traficul de droguri și substanțe psihoactive, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.