Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare la Banca Carpatica. Omul de afaceri Ilie Carabulea reținut de DNA

jandarmi

Surse din DNA sustin pentru stiripesurse.ro ca e vorba de funcționari bancari și de functionari din Autoritatea de Supraveghere a Asigurărilor. Potrivit acelorași surse este vorba de 11 persoane care au fost reținute în vederea audierilor si vor fi transferate la București

Pocurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, cum ar fi: În cursul dimineţii de 28 ianuarie 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 17 locaţii situate în municipiile Bucureşti şi Sibiu.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Sunt suspectați și angajați ai Carpatica, cât și funcționari din Autoritatea de Supraveghere a Asigurărilor, urmând să fie audiate 11 persoane. Ar urma să fie audiat și milionarul Ilie Carabulea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.