Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perchezitii de amploare la Cluj. Caz de evaziune de 1 milion de euro

perchezitii

Peste 60 de polițiști clujeni au început marți 11 percheziții pe raza județelor Cluj și Bihor, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, ar fi vorba de un prejudiciu de peste un milion de euro.

"La data de 7 octombrie a.c., 60 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, efectuează 11 percheziții la domicilii și sedii sociale, situate pe raza județelor Cluj și Bihor. Activitățile vizează persoane fizice și juridice, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani. Polițiștii au în vedere tranzacții comerciale cu legume și fructe, prin care s-ar fi creat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro", se menționează în informarea respectivă.

Cei 60 de polițiști sunt din cadrul structurii de investigare a fraudelor, polițiști criminaliști și luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale Inspectoratelor de Poliție Județene Cluj și Bihor.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.