Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Botoșani, la un suspect de înşelăciune. Prejudiciul de 73.000 de lei a fost recuperat

perchezitii targoviste

Poliţiştii din Botoşani au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Neniscu.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cercetat pentru faptul că, în perioada iulie 2018 - iulie 2020, ar fi pretins şi ar fi primit de la o altă persoană suma de 73.000 de lei, prin inducerea în eroare a acesteia. El a susţinut că ar investi aceşti bani într-o fermă de animale, la care ambii ar fi asociaţi, însă suma respectivă a fost păstrată de către suspect.

"În cadrul activităţilor desfăşurate la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă. Totodată, ca urmare a percheziţiilor, bărbatul de 44 de ani, bănuit de comiterea faptei, a restituit întreg prejudiciul cauzat persoanei vătămate", a precizat Neniscu.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a celor din cadrul Serviciului pentru Operaţiuni Speciale şi a Biroului de Analiză a Informaţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.