Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în București și Ilfov! Dosarul vizează angajările într-o companie de interes strategic: prejudiciul este de peste 460 000 de lei

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică, desfăşoară marţi dimineaţă trei percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov la locuinţele unui fost funcţionar public, într-un dosar referitor la angajarea frauduloasă într-o companie naţională de interes strategic, relatează News.ro. Surse apropiate anchetei au declarat că cel vizat este fostul şef al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii. Potrivit surselor News.ro cel vizat este fostul şef al Transelectrica Dănuţ Caraşol.

Citește și: Răcire accentuată a vremii: vine frigul înaintea turului II al alegerilor prezidențiale

”În cursul zilei de azi, 19 noiembrie 2019, ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică, efectuează 3 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la domiciliul declarat şi la alte imobile deţinute de un fost funcţionar public”, anunţă Ministerul Public.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, constând în modalitatea frauduloasă de angajare în cadrul unei companii naţionale de interes strategic, prin utilizarea unor documente falsificate ce atestau nereal, studii superioare necesare ocupării funcţiei în cauză.

Prejudiciul reclamat este de peste 460 000 de lei, sumă cu care compania angajatoare s-a constituit parte civilă în procesul penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.