Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în București și Ilfov la evazioniști! Prejudiciul adus statului - un milion de euro

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Patru percheziţii au loc joi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

”Astăzi, 15.04.2021 Poliţia Capitalei - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pune în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară şi mai multe mandate de aducere în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, anunţă autorităţile.
Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă  că în perioada 2012-2017 reprezentaţii unor societăţi comerciale ar fi evidenţiat în documentele contabile şi au declarat organelor fiscale achiziţii nereale de bunuri/servicii de la societăţi comerciale a căror identitate a fost folosită în mod fraudulos, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, creând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1 milion de euro.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.