Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, într-un dosar de furt, tâlhărie şi braconaj

mascati

Miercuri dimineaţa, polițiștii Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române coordonează o acțiune, pe raza a 4 județe, pentru probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată, braconaj cinegetic și braconaj piscicol.

La data de 28 octombrie a.c., poliţişti ai Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 20 de percheziții, pe raza județelor Ilfov, Călărași, Prahova și a municipiului București.

Perchezițiile sunt efectuate la sediile și domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată, braconaj cinegetic și braconaj piscicol, totodată fiind bănuiți și de comiterea de activități infracționale în domeniul economic, precum și de încălcare a normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

De asemenea, sunt puse în executare 20 de mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, a reieșit faptul că, în perioada 2012 – 2015, persoanele în cauză ar fi comis, în formă continuată, infracțiuni de vânătoare și pescuit ilegal, sustragere de animale și comercializarea frauduloasă a cărnii acestora după sacrificare, toate faptele fiind comise, inclusiv prin utilizarea de violențe și amenințări.

La activități participă peste 140 de polițiști ai Direcției Ordine Publică, Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Călărași și Prahova, precum și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.