Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în Capitală într-un dosar de înșelăciune. Bănuiții contractau servicii de transport, dar nu plăteau - prejudiciul se ridică la un milion de lei

breaking news

Polițiștii din București fac joi 12 percheziții domiciliare într-un dosar de înșelăciune. Bănuiții ar fi contractat servicii de transport marfă în spațiul intracomunitar, pe care nu le-au plătit.

Poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice - Sector 5 fac joi dimineața 12 percheziții domiciliare și pun în aplicare 7 mandate de aducere, în municipiul București și județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În perioada ianuarie - octombrie 2022, 7 administratori ai două societăți comerciale ar fi indus în eroare 88 de persoane, în urma intermedierii unor transporturi de mărfuri în spațiul intracomunitar, prin intermediul unui site de profil.

Probatoriul administrat a arătat faptul că, folosind mijloace frauduloase, bănuiții ar fi contractat servicii de transport marfă, iar după prestarea acestora, contravaloarea facturilor fiscale emise de către persoanele vătămate nu era achitată sau era achitată parțial.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.