Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în cinci judeţe - Sunt căutate arme de foc deţinute ilegal, în dosare internaţionale/ VIDEO

Poliţiştii din cinci judeţe fac percheziţii joi dimineaţa la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme de foc. Dosarele penale în care se desfăşoară percheziţiile sunt constituite ca urmare a cooperării internaţionale.

Astăzi, 24 iunie, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea procurorilor de caz, cu sprijinul structurilor teritoriale de profil din cadrul inspectoratelor de poliţie județene Giurgiu, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Dolj și Mureș, pun în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în județele Giurgiu, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Dolj și Mureș, pentru identificare și scoaterea din circuitul ilegal a mai multor arme supuse regimului de autorizare prevăzut de Legea nr. 295/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Polițiștii din cadrul structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase pun în executare cele 8 mandate de percheziție domiciliară, ca urmare a activităților desfășurate în dosarele penale aflate în instrumentare proprie, în locații aflate pe raza acestora de competență.

Activitățile desfășurate vizează administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate, constituite și ca urmare a activităților de cooperare internațională cu autorități de aplicare a legii din alte state membre UE, precum și scoaterea din circuitul civil a unor arme supuse autorizării, deținute fără drept.

După efectuarea perchezițiilor, în funcție de evoluția cercetărilor, persoanele vizate vor fi aduse la audieri pentru stabilirea împrejurarilor comiterii faptelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.