Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Constanţa la persoane suspectate de proxenetism în Olanda: 5 suspecţi, arestaţi

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Poliţiştii au făcut 11 percheziţii în judeţele Constanţa şi Cluj la persoane suspectate de proxenetism, faptele fiind comise în diferite oraşe din Olanda. Cinci persoane, pe numele cărora autorităţile olandeze au emis mandate de arestare, au fost reţinute.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat 11 percheziţii la locuinţele a opt persoane, pe raza judeţelor Constanţa şi Cluj. “Acţiunea a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în infracţiuni de proxenetism, comise în diferite oraşe din Olanda. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice şi medii de stocare şi substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive”, anunţă POliţia Română.

Şapte persoane au fost duse la sediul DIICOT Constanţa pentru audieri, iar dintre acestea, cinci au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Ulterior, cele cinci persoane au fost reţinute, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele acestora. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, precum şi al jandarmilor, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.