Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în mai multe penitenciare din țară pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea siguranţei locurilor de deţinere

gratii

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) şi structuri ale Ministerului afacerilor Interne au făcut, joi, percheziţii în zece penitenciare, pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea siguranţei locurilor de deţinere, potrivit news.ro.

”Vă informăm că, astăzi, 20.02.2020, începând cu ora 15:00, la nivelul a zece unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, au fost derulate acţiuni de percheziţie cu caracter inopinat, în vederea prevenirii evenimentelor negative, a menţinerii siguranţei locurilor de deţinere, precum şi pentru descurajarea oricăror comportamente neconforme în rândul persoanelor custodiate. Parte din acţiuni s-au derulat cu sprijinul unor structuri locale ale Ministerului Afacerilor Interne, în baza protocoalelor de colaborare”, a anunţat, joi seară, ANP.

Citește și: Se dau 200 de milioane de euro pentru români. Cine poate beneficia de bani?

Unităţile vizate au fost Giurgiu, Iaşi, Tulcea, Galaţi, Gherla, Târgu-Jiu, Bucureşti-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin, Brăila.

”Demersurile se înscriu în lista măsurilor cu caracter preventiv şi de optimizare a siguranţei locurilor de deţinere, dispuse periodic de la nivelul managementului central”, a mai transmis ANP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.