Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Mehedinți, la suspecţi de trafic de droguri; un tânăr a fost reţinut

perchezitii

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi au efectuat mai multe percheziţii într-un dosar de trafic de droguri, un tânăr fiind reţinut.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au documentat activitatea infracţională a patru persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de deţinere şi trafic de droguri de risc.

"Astfel, au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate fragmente vegetale de culoare verde - olive, posibil cannabis, o substanţă pulvelurentă albă, posibil cocaină, şapte telefoane mobile, cinci grindere, trei cântare electronice, recipiente cu urme de materie vegetală sau substanţă de culoare albă şi 1.533 de lei", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, din cercetări a reieşit că patru bărbaţi cu vârste între 21 şi 31 de ani, ar fi vândut droguri de risc în judeţul Mehedinţi, în perioada ianuarie - aprilie 2023.

Procurorul a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 27 de ani, iar pentru ceilalţi trei a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar. Suspectul reţinut urmează să fie prezentat joi la Tribunalul Mehedinţi, cu propunere de arestare preventivă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.