Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în trei judeţe. Înşelăciune prin metoda 'accidentul'

politia mascati

Poliţiştii din Braşov efectuează joi opt percheziţii în trei judeţe, la persoane bănuite că ar fi obţinut 300.000 de lei prin înşelăciuni folosind metoda "accidentul". 

Potrivit unui comunicat al IGPR, la acţiune participă 46 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, fiind efectuate percheziţii în judeţele Braşov, Vrancea şi Galaţi, la persoane bănuite de înşelăciuni prin inducerea în eroare cu privire la producerea unor accidente de circulaţie în care ar fi fost implicate rude. 

Din cercetări a reieşit că, în anul 2015, cei în cauză ar fi determinat persoanele prejudiciate să depună bani în conturi ale unor societăţi de transfer rapid de bani sau să-i predea personal, în scopul rezolvării favorabile a situaţiei juridice a presupusului autor al accidentului. 

Activitatea infracţională a fost planificată şi coordonată de persoane condamnate pentru infracţiuni grave, iar activitatea de colectare a sumelor de bani era realizată prin interpuşi. 

Cei din urmă erau, de regulă, persoane defavorizate sau fără venituri, care ar fi păstrat un comision, restul banilor fiind împărţiţi de persoanele care organizau înşelăciunile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.