Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIȚII în trei județe! Mascații au descins la contrabandiști

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Două persoane au fost reținute, în urma a opt percheziții făcute în județele Sibiu, Satu mare și Timiș la persoane acuzate de contrabandă cu țigări și alcool. Oamenii legii au confiscat sume importante de bani, mii de litri de alcool și mii de țigarete.

Potrivit Poliției Sibiu, perchezițile au fost făcute vineri de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și cu sprijinul polițiștilor din Satu Mare și Timiș.

Ludovic Orban, acuzat că face campanie în teritoriu - premierul riscă dosar penal! Unde a fost surprins liderul PNL / FOTO

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul lunii septembrie, persoane din Sibiu și Timiș dețin și comercializează alcool etilic provenit din contrabandă, fără calcularea și achitarea taxelor, impozitelor și accizelor datorate bugetului de stat.

În urma perchezițiilor desfășurate în Timiș, Sibiu și Satu Mare, oamenii legii au confiscat 50.000 de lei și 1.110 euro, cantitatea de 5.705 litri alcool și 3.360 de țigarete.

Au fost puse în aplicare mandate de aducere față de 6 persoane, iar după audieri, două dintre ele au fost reținute. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Timiș, respectiv un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Satu Mare, cercetați pentru contrabandă cu alcool și țigări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.