Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la firme de construcţii din două judeţe - Statul ar fi fost prejudiciat cu 5 milioane de leii

perchezitii

Luni, 14 iunie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 7 percheziții domiciliare și 3 controale economice, într-un dosar penal de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor.

Perchezițiile se desfășoară în județele Brașov și Galați, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale, precum și la domiciliile administratorilor și asociaților societăților în cauză.

Din cercetări a rezultat faptul că cele două societăți comerciale, prin administratorii lor, ar înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, ce constau în achiziții de materiale de construcții și prestări servicii, în scopul prejudicierii bugetului de stat.

Prejudiciul astfel cauzat este de peste 5.000.000 de lei.

Acțiunile se vor desfășura în zece locații, în urma acestora urmând a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv înscrisuri, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt.

Polițiștii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, alături de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.