Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la locuinţa unei femei care a furat o sumă importantă de bani

mascati perchezitii diicot

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au efectuat o percheziţie la locuinţa unei femei care a furat o sumă importantă de bani dintr-un rucsac al unei tinere aflate într-o staţie de transport, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, femeia, care este bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Un bărbat a fost arestat, după ce a introdus în ţară droguri de mare risc, provenite din Kenya

"În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că la data de 6 noiembrie, aceasta, în timp ce se afla într-o staţie de transport în comun din municipiul Botoşani, profitând de neatenţia unei tinere de 26 de ani, din localitatea Corni, a sustras din buzunarul rucsacului pe care îl purta un portofel în care avea sumele de 300 euro, 945 lei şi documente personale. La data de 13 noiembrie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Botoşani, la locuinţa femeii de 34 de ani", a precizat Nenişcu. 

În urma percheziţiei, la locuinţa acesteia, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sumele de bani sustrase şi documentele de identitate ale persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.