Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la Penitenciarul Bacău şi în trei localităţi într-un dosar de înşelăciune prin metoda 'Accidentul'

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Şapte percheziţii au fost efectuate de poliţişti în Penitenciarul Bacău, în comuna băcăuană Dofteana şi în municipiile Galaţi şi Brăila, într-un dosar privind înşelăciuni comise prin metoda "accidentul". 

Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, în care sunt vizate şase persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române transmis, miercuri, AGERPRES. 

"Din cercetări au reieşit indici că, în perioada iunie - septembrie, membrii grupării ar fi înşelat, prin metoda "accidentul", 11 persoane din judeţele Bacău şi Galaţi. Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ 200.000 de lei", se precizează în comunicat. 

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, respectiv, 95.000 de lei, 1.240 de euro şi 1.000 de lire sterline. 

La percheziţiile desfăşurate în Penitenciarul Bacău au participat lucrători din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. De asemenea, poliţiştii băcăuani au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, precum şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, PRIMELE declaraţii după mai bine de 3 ore de audieri la DNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.