Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciuni în domeniul plasării forţei de muncă în Mureş

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş şi cei de la Direcţia de Operaţiuni Speciale au efectuat 6 percheziţii în judeţele Mureş, Sălaj, Botoşani şi în municipiul Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele mai multor persoane bănuite de înşelăciuni în domeniul plasării forţei de muncă comise în Târgu Mureş.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2017, reprezentanţii unei societăţi comerciale ar fi racolat mai multe victime, de diferite vârste, în centrul municipiului Târgu Mureş, promiţându-le faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 100 şi 2.000 de lei, urmau să îi promoveze pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse societăţi de publicitate sau modelling. În fapt, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că aceleaşi persoane ar fi înfiinţat, în mod succesiv, mai multe societăţi comerciale, care ar fi deschis puncte de lucru în toată ţara, însă nu ar fi efectuat niciodată demersuri în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor", a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor au fost ridicaţi 21.000 de lei, mai multe unităţi PC, laptopuri, HDD-uri, precum şi mai multe documente referitoare la contractele încheiate de către reprezentanţii societăţii comerciale. Şapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, pentru audieri, conform Agerpres. La acţiune au participat şi poliţişti de investigare a criminalităţii economice din judeţele Sălaj, Botoşani şi din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.