Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri, fiind găsite aproape 4 kilograme de canabis - Doi bărbaţi au fost reţinuţi

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Poliţiştii şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au făcut şase percheziţii în judeţul Olt, la persoane bănuite de trafic de droguri, fiind găsite aproape 4 kilograme de canabis. Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz, potrivit news.ro.

Poliţia Judeţeană Olt a transmis, joi, că în urma investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că, începând din 2021, şase persoane au vândut droguri către mai multe persoane din judeţele Olt şi Vâlcea.

"În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 3,9 kilograme de fragmente vegetale, o armă cu alice, 10 cutii ce conţin aproximativ 2.000 de alice, două telefoane mobile şi un cântar electronic. 11 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, în vederea audierii, ulterior, trei dintre acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.

Potrivit DIICOT, este vorba despre 3 kilograme de canabis găsite la unul dintre inculpaţi şi 900 de grame de canabis la cel de-al doilea, droguri destinate comercializării.

Doi bărbaţi, în vârstă de 29 de ani şi 32 de ani, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT. Ei urmează să fie prezentaţi, joi, Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.