Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la persoane suspectate de trafic şi cumpărare şi trafic de influenţă

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Olt, împreună cu poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt şi cu sprijinul jandarmilor, au efectuat joi două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de trafic şi cumpărare de influenţă, se arată într-un comunicat al DGA, remis joi AGERPRES.

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR pentru România: O asociaţie americană CRITICĂ dezincriminarea corupţiei şi condiţiile din penitenciarele româneşti

În această cauză DGA - SJA Olt s-a sesizat din oficiu, la începutul lunii decembrie 2017, privind două persoane care pretindeau între 300 şi 500 de euro unor cetăţeni din comunele Urzica şi Vădăstriţa, în vederea promovării probei practice de obţinere a permisului de conducere auto. Ei promiteau că au cunoştinţe în rândul lucrătorilor din cadrul structurii de examinări auto.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare joi, persoanele suspecte de săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi de cumpărare de influenţă fiind conduse pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.