Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la Rădăuţi pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri

enational.ro
DIICOT

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Suceava şi procurori ai DIICOT au efectuat, marţi, şapte percheziţii la persoane bănuite că ar fi traficat canabis, amfetamine şi etnobotanice, iar doi bărbaţi au fost conduşi la audieri, se arată într-un comunicat remis Agerpres de Biroul de presă al IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Suceava şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Suceava, au efectuat percheziţiile domiciliare pe raza municipiului Rădăuţi şi au vizat persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, dar şi de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv. Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - mai 2017, cei în cauză ar fi achiziţionat de pe site-uri specializate droguri de risc (canabis) şi droguri de mare risc (amfetamine), dar şi substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv (etnobotanice), pe care le-ar fi oferit spre vânzare pe raza municipiului Rădăuţi şi în împrejurimi.

În urma percheziţiilor au fost ridicate înscrisuri şi unităţi de calcul şi stocare, iar doi bărbaţi au fost conduşi la sediul DIICOT Suceava pentru audieri. La percheziţii au participat şi poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.