Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la Rovinari într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism şi abuz de încredere

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii au efectuat, marţi, trei percheziţii domiciliare în oraşul Rovinari, într-un dosar penal de trafic de persoane, proxenetism şi abuz de încredere, un bărbat bănuit de săvârşirea faptelor fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, a informat, miercuri, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Gorj, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în oraşul Rovinari, într-un dosar penal de trafic de persoane, proxenetism şi abuz de încredere.

"Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, la sfârşitul anului 2019, un bărbat de 25 de ani, din oraşul Rovinari, prin metoda Lover Boy, ar fi recrutat o tânără, de 22 de ani, din comuna Bărbăteşti, în vederea exploatării sexuale în Austria. De asemenea, prin promisiuni de căsătorie, ar fi determinat-o pe aceasta să-i remită în mod direct şi să-i transfere prin serviciile de transfer monetar sume de bani rezultate din practicarea prostituţiei. În urma activităţilor desfăşurate în dosarul penal au mai fost identificate şi alte tinere racolate de bărbat, prin aceeaşi metodă", se arată în comunicatul de presă.

La percheziţii au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trei telefoane mobile şi patru grame substanţă pulverulentă de culoare albă.

De asemenea, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, iar în urma audierii bărbatului bănuit de săvârşirea faptelor, procurorul de caz a dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Gorj şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.