Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la șase adrese din Botoșani: Trei persoane au fost 'săltate' de polițiști din cauza unui scandal cu un vânzător

perchezitii

Poliţiştii din Botoşani au efectuat, duminică, şase percheziţii şi au dispus reţinerea a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au avut loc pe raza localităţii Roma, la locuinţele a trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, care ar fi agresat un vânător şi ar fi distrus autoturismul acestuia.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 12 noiembrie 2021, în jurul orei 22,30, ar fi distrus elemente din caroseria autoturismului persoanei vătămate, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoşani, şi l-ar fi agresat pe acesta, provocându-i leziuni corporale", a afirmat oficialul IPJ.

În urma percheziţiilor, din cele şase locuinţe au ridicate "mai multe bunuri care prezintă interes în cauză, precum şi articole pirotehnice, câini din rasa ogar şi fragmente osoase specifice animalelor sălbatice".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.