Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj: doi tineri au fost reținuți și 12 persoane duse la audieri; au fost găsite substanțe psihoactive și canabis

perchezitii

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT, au reţinut doi tineri pentru trafic de droguri şi au audiat 12 persoane, în urma a trei percheziţii domiciliare în Cluj-Napoca şi localitatea Baciu, relatează Agerpres.

"La data de 24 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj-Napoca, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Cluj-Napoca şi Baciu, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării 20 de grame de canabis, 5 grame de substanţe psihoactive, 2 laptopuri, 2 telefoane mobile şi un cântar electronic. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, iar 12 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri", se arată într-un comunicat trimis, luni, de IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, doi tineri, de 23 şi 28 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.