Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii MASIVE în Capitală: A fost găsită o fabrică de haine contrafăcute - prejudiciu URIAŞ

www.cyd.ro
mascați, percheziții

O fabrică de haine contrafăcute, ce erau inscripţionate cu diverse mărci cunoscute, precum şi un depozit în care erau ţinute articolele vestimentare aduse din Turcia, au fost găsite de poliţiştii ilfoveni în Oraşul Pantelimon, respectiv în Sectorul 2 al Capitalei. Hainele erau apoi vândute în mai multe centre comerciale din ţară, dar şi online. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Citeşte şi: Ce a făcut Simona Halep după victoria istorică de la Australian Open: Darren Cahill a dezvăluit totul - imagini senzaţionale / FOTO

Potrivit Inspectoratului de Poliţiei Ilfov, hainele ar fi fost aduse din Turcia neinscriţionate la depozitul din Sectorul 2, apoi ar fi fost duse la fabrica din Oraşul Pantelimon, unde erau inscripţionate cu mărci cunoscute. Ulterior, marfa ar fi fost vândută în complexe comerciale din Bucureşti şi din ţară, dar şi online. Poliţiştii din Ilfov au făcut două percheziţii, atât la fabrica din Pantelimon, cât şi la depozitul din Capitală, confiscând peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte, respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăşi, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6.400 cheiţe de fermoar inscripţionate cu o marcă renumită, peste 4.500 de abţibilduri inscripţionate cu însemnele unor mărci, precum şi aparatura şi materialele utilizate.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

De asemenea, patru persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri, dintre care două au fost reţinute, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările faţă de cei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere a unei mărci înregistrate. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.