Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații au descins la traficanții de droguri din orașul în care un afacerist a fost aruncat în aer: Peste 100 de plante de cannabis au fost ridicate

perchezitii

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul IPJ Arad, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut şapte percheziţii domiciliare, în judeţul Arad, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc. Şase persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile. Peste 100 de plante de cannabis au fost ridicate.

"În perioada mai-iulie 2021, persoanele bănuite ar fi înfiinţat două culturi de cannabis outdoor şi o cultură indoor, cu scopul comercializării acestora în judeţul Arad. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 107 plante de cannabis (74 de kilograme masă verde), cântare, grindere, un pistol neletal, bile de cauciuc, 590 de euro şi 5.180 de lei, ustensile utilizate pentru îngrijirea culturilor, un autoturism, telefoane mobile, arme albe, precum şi 26.260 de ţigarete de contrabandă, de diferite mărci, netimbrate”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei Arad.

Au fost puse în executare 16 mandate de aducere, pe numele unor persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani.

"Acestea au fost conduse la sediul S.C.C.O. – I.P.J. Arad, pentru audieri, 6 dintre acestea fiind reţinute, pentru 24 de ore, privind săvârşirea infracţiunilor de iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, contrabandă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, se mai arată în comunicat.

Miercuri, cele şase persoane au fost prezentate Tribunalului Arad, faţă de acestea fiind luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.