Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Percheziții uriașe în Rusia: Mascații s-au dus în locuința lui Aleksei Navalnîi și la sediul fundației sale

Twitter
Alexei Navalnîi

Autorităţile din Rusia au intensificat investigaţiile care vizează membri ai opoziţiei, în contextul acţiunilor de protest, miercuri fiind percheziţionată locuinţa disidentului Aleksei Navalnîi, aflat în detenţie, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul belgian La Libre citate de Agerpres.

Agenţi de poliţie au descins, miercuri, în apartamentul din Moscova al familiei Navalnîi. "Avocatul meu nu are permisiunea de a veni şi mi-au spart uşa", a declarat Iulia Navalnaia, soţia lui Aleksei Navalnîi.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

De asemenea, a fost efectuată percheziţie la sediul Fundaţiei Anti-Corupţie, a declarat Liubov Sobol, o apropiată a liderului opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi. Directorul Fundaţiei Anti-Corupţie, Ivan Jdanov, a confirmat percheziţia, precizând că a avut loc o descindere şi în apartamentul fratelui lui Aleksei Navalnîi.

În paralel, Autoritatea rusă pentru Telecomunicaţii (Roskomnadzor) a anunţat că va sancţiona platforme online precum Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, VKontakte, Odnoklassniki şi YouTube pentru distribuirea unor mesaje prin care minori au fost îndemnaţi să participe la protestele opoziţiei.

În plus, Ministerul de Interne de la Moscova a lansat o investigaţie privind "încălcarea normelor sanitare", impuse din cauza pandemiei, prin organizarea de manifestaţii în Rusia.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.