Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perechea Horia Tecău /Jean Julien Rojer s-a calificat în sferturi, la Wimbledon

 Horia Tecău  Jean-Julien Rojer

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon 2019, după abandonul perechii argentiniene Horacio Zeballos / Maximo Gonzales în setul patru, la scorul de 7-6, 3-7, 7-5, 4-3, anunță MEDIAFAX.

Meciul se îndrepta către o victorie a dublului româno-olandez. După un an 2018 destul de dificil, în care a fost chinuit de accidentări, românul joacă din nou un tenis de cea mai bună calitate în turneele de dublu. Alături de Jean Julien Rojer, Horia şi-a regăsit cadenţa şi este din nou în sferturile de finală la Wimbledon. Practic, perechea româno-olandeză s-a calificat între cele mai bune opt dubluri în al doilea turneu de Grand Slam consecutiv, după ce a realizat aceeaşi performanţă şi la Roland Garros.

Dar Horia şi Julien privesc şi mai sus la Wimbledon, mai ales că istoria le recomandă acest lucru. În 2015, Tecău şi Rojer au câştigat primul turneu de Grand Slam în această formulă de echipă. Românul mai are în palmares alte trei finale la All England Club la seniori, în perioada 2010-2012 alături de suedezul Lindstedt. În sferturile de finală, Tecău şi Rojer vor evolua cu învingătorii dintre Jebavy / Oswald vs Cabal / Farah.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.