Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perez și Laporta părăsesc consiliul de administrație al Federației Spaniole de Fotbal

sports.fr
fc barcelona

Președinții cluburilor de fotbal spaniole Barcelona și Real Madrid, Florentino Perez și Joan Laporta, ar fi demisionat din consiliul de administrație al Federației Spaniole de Fotbal, conform publicației spaniole AS.

Potrivit AS, atât Perez, cât și Laporta au demisionat în mod oficial din funcțiile pe care le dețineau în comitetul director al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF). Decizia, comunicată președintelui RFEF, Pedro Rocha, la sfârșitul lunii octombrie, este motivată de dorința lor de a nu interveni în iminentul proces electoral al RFEF, programat pentru primele luni ale anului 2024, potrivit mediafax.

Demisia președinților de la Barcelona și Real Madrid, cele mai mari două cluburi din Spania, semnifică un pas deliberat înapoi în ceea ce privește implicarea în viitoarea campanie prezidențială a RFEF. Această mișcare are ca scop menținerea unei poziții neutre și permiterea unui proces electoral corect.

Victor Francos, președintele Consiliului Superior al Sportului (CSD), a acordat la 11 octombrie autorizația pentru alegerile generale ale RFEF în primul trimestru al anului 2024, aliniindu-se astfel la solicitarea organismului federativ.

Real Madrid va reveni în acțiune împotriva lui Cadiz, pe 26 noiembrie, în La Liga. În timp ce Barcelona va face o deplasare la Rayo Vallecano cu o zi mai devreme, după pauza internațională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.