Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pericol în trafic - Șofer cu alcoolemie record, la volanul unui autobuz în Brăila. Un pasager a filmat totul / VIDEO

www.lapresse.ca
băutură, alcool

Un șofer al companiei publice transport din Brăila a condus autobuzul, deși abia se putea ține pe picioare. Un pasager a observat că autobuzul mergea sinuos, a reușit să-l convingă pe șofer să oprească, i-a rugat pe călători să coboare și a chemat Poliția, conform Mediafax. Incidentul filmat a fost postat pe Youtube.

Pe filmarea postată pe Youtube se vede cum călătorul încearcă să-l ajute pe șoferul de autobuz să iasă dintr-un ambuteiaj și îi recomandă acestuia să se calmeze după ce a făcut o manevră periculoasă.

„Era să iasă în decor...dacă se întâmplă ceva, cine răspunde? Braicarul (societatea de transport local – n.r)răspunde? Încercați să nu blocați intersecția, vă dați seama, nu vă învăț eu să conduceți, aveți atâta experiență. Calmați-vă, vă rog și încercați să mergeți. Nu are sens să vă enervați, ăsta este traficul, acum este și cu sărbătorile”, îi spune pasagerul șoferului de autobuz.

Licitație INEDITĂ pe Facebook - Tablou cu Liviu Dragnea, preț incredibil / FOTO

Apoi, călătorul observă că șoferul vorbește la telefon și îi atrage atenția că nu a oprit în stație.

În momentul în care șoferul autobuzului răspunde, pasagerul își dă seama că bărbatul este băut și anunță Poliția.

În cele din urmă șoferul este convins să oprească și călătorii sunt informați de pasagerul care a vorbit cu șoferul că trebuie să coboare.

Sputnik o propune pe Viorica Dăncilă 'omul politic român al anului 2018' : 'A avut intervenţii memorabile în Parlament'

„Nu aveți voie să vorbiți la telefon când conduceți, nici nu ați oprit în stație...Dom`le, nu te supăra pe mine...Conduceți cu prudență...Ați băut ceva?”, întreabă pasagerul.

„Nu am băut”, îi spune șoferul.

„Veți fi testat. Dacă se constată că ați băut, vi se desface contractul de muncă. Dacă sunteți în stare de ebrietate, opriți autobuzul și chemați pe cineva să vină să vă ia... Până se lămurește situația cu dumneavoastră, să încercați să nu blocați traficul și să nu mai conduceți. Opriți motorul, vă rog frumos... Pe Buzăului era să iasă de pe carosabil, nu se poate așa ceva... Gata, nu mai circulă acest autobuz, până nu vine Poliția Rutieră. Luați alt autobuz, nu mai compostați bilete, vine alt autobuz, păstrați biletul”, le spune călătorilor bărbatul care a filmat scena.

Polițiștii de la Rutieră au ajuns la locul unde a fost oprit autobuzul și au constatat că șoferul de autobuz era în prag de comă alcoolică, având o alcoolemie de 1,32 alcool pur în aerul expirat.

Persoana în stare de ebrietate a condus autobuzul pe străzile din orașul Brăila câteva ore.

Șoferul care a condus autobuz deși era beat s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și e posibil să rămână și fără loc de muncă după acest incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.