Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoane depistate de jandarmi având asupra lor substanţe posibil interzise

Banatulazi
jandarmi

Un echipaj de menţinere a ordinii publice, aflat în serviciul de patrulare în zona Parcului Dacia din municipiul Baia Mare, a observat un grup de persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care, la vederea jandarmilor, manifestau un comportament suspect, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Maramureş, Anca Gherasim, potrivit Agerpres.

"În urma efectuării controlului corporal asupra acestora şi asupra bagajelor lor, jandarmii au găsit într-o geantă aparţinând unuia dintre ei o cutie în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-olive, cu miros înţepător, învelită în staniol. Întrebat fiind despre provenienţa acesteia, bărbatul a afirmat că a primit-o cadou. Persoana în cauză a fost condusă de către jandarmi la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare unde s-au predat atât cutia găsită, cât şi actele de constatare în vederea continuării procedurilor legale care se impun" a precizat duminică Anca Gherasim.

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tot în zona Parcului Dacia, jandarmii au identificat şi un grup de minori care aveau un comportament suspect.

"În urma controlului corporal, asupra unuia dintre ei s-a găsit o substanţă vegetală de culoare verde-olive cu miros înţepător. Acesta a afirmat că a primit-o de la o persoană din Centrul Vechi al oraşului. Minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, unde au fost chemaţi şi părinţii acestora, după care atât substanţa găsită asupra lor, cât şi actele de constatare s-au predat Poliţiei municipiului pentru continuarea procedurilor legale ce se impun", a mai precizat Anca Gherasim

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.