Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoanele cu handicap grav şi cele peste 65 de ani din primesc AJUTORUL primăriei - Instituţia va face cumpărăturile în locul acestora

www.zi-de-zi.ro
Primaria Targu mures

Primăria Târgu Mureş a anunţat, luni, că a demarat campania "Mergem în locul dumneavoastră la cumpărături" în cadrul căreia va face cumpărăturile pentru persoanele peste 65 de ani şi pentru cele cu handicap grav care nu sunt în carantină sau autoizolare, până când pericolul contactării coronavirusului va trece, potrivit Agerpres.

"Programul este destinat persoanelor de peste 65 de ani şi persoanelor cu handicap grav, cu domiciliul stabil în Târgu Mureş, care nu sunt în carantină sau autoizolare. În acest program vom putea livra 4 tipuri de pachete cu produse alimentare. (...)

Plata produselor va fi suportată de persoana care solicită ajutorul, la predarea comenzii, pe baza bonului de casă emis. La livrarea pachetului solicitantul va prezenta buletinul şi cuponul de pensie.

Citește și: Câte cazuri de coronavirus sunt, în realitate, în România? Doar așa ajungi să fii TESTAT!

De acest program beneficiază doar pensionarii care fac dovada existenţei cuponului de pensie. Fiecare echipă de la Primărie va fi însoţită de un poliţist local în uniformă. Rugăm pe cât posibil ca părinţii, bunicii şi persoanele cu handicap grav să poarte mănuşi la preluarea produselor pentru a evita orice contact", a arătat Biroul de Presă al Primăriei Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Persoanele vizate de programul "Mergem în locul dumneavoastră la cumpărături" au la dispoziţie un telefon verde la care se preiau apelurile de luni până vineri, între orele 09.00 - 12.00,iar produsele se livrează a doua zi, între orele 09.00 - 17.00, iar produsele se vor achiziţiona de la o serie de magazine mari şi vor fi livrate la preţ de en-gros.

"Primăria municipiului Târgu Mureş transmite pe această cale mulţumiri voluntarilor care s-au implicat în proiectul de sprijin al persoanelor vârstnice. Totodată, cei care doresc să facă donaţii - constând în alimente de bază (ulei, zahăr, făină) - persoanelor vârstnice singure (de peste 65 de ani) şi cu o stare materială modestă, pot aduce aceste alimente la sediul Primăriei municipiului Târgu Mureş (Piaţa Victoriei nr. 3), aceştia urmând a fi înştiinţaţi asupra destinaţiei produselor donate către persoanele aflate în nevoie", a precizat Primăria Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.