Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoanele fără adăpost din Capitală pot merge la noul centru comunitar pentru o masă caldă şi consiliere

thearabweekly.com
saraci oamenii strazii

Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă inaugurarea Centrului Comunitar Griviţa-Cişmigiu, destinat persoanelor fără adăpost, pe Strada Sfântul Constantin nr. 8.

"Împreună cu Asociaţia Carusel, deschidem azi un nou centru de zi pentru cei mai vulnerabili dintre bucureşteni, la numai câţiva paşi de parcul Cişmigiu, pe Strada Sfântul Constantin nr. 8! Oamenii străzii pot veni aici de luni până joi, între 12.30 şi 17.30, pentru o masă caldă, duş, haine curate, sprijin în obţinerea documentelor de care au nevoie, consiliere psihologică şi vocaţională, educaţie pentru sănătate sau educaţie financiară, dar şi pentru o vorbă bună, respect şi siguranţă", a scris viceprimarul, pe Facebook.

El a salutat implicarea societăţii civile, a administraţiei locale şi a mediului privat într-un proiect destinat persoanelor vulnerabile.

"Deschiderea acestui centru a fost posibilă cu implicarea unor companii importante precum ING Tech şi Kaufland, care au răspuns apelului lansat de Asociaţia Carusel pentru a investi în plasa de siguranţă socială a oraşului. Salut deschiderea mediului privat şi a societăţii civile de a-i sprijini pe cei mai vulnerabili dintre bucureşteni, alături de administraţia locală. Cred că numai împreună vom reuşi să aducem schimbarea care a tot întârziat să apară şi de care oamenii au atât de mare nevoie. Centrul comunitar Griviţa-Cişmigiu este dovada clară a ceea ce putem realiza atunci când, împreună, punem interesul oamenilor pe primul loc", a scris Horia Tomescu, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.