Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Personalul Gărzii de Mediu din Capitală va fi suplimentat cu polițiști locali. Nicușor Dan: 'Este o măsură utilă pentru tot ceea ce ne semnalează cetăţenii'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Nicușor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat vineri că a fost luată decizia să fie suplimentat personalul Gărzii de Mediu cu poliţişti locali detaşaţi de la Poliţia Locală a Capitalei, care să formeze echipe mixte pentru a controla respectarea problemelor de mediu din Bucureşti.

„O chestiune aparent simplă, dar în opinia mea foarte importantă, există voinţă la nivelul Ministerului Mediului de a controla încălcări de mediu în Bucureşti. Există o deficienţă de resurse la nivelul Gărzii de Mediu a municipiului Bucureşti şi am decis azi să ajutăm Garda de Mediu cu poliţişti locali, care să fie detaşaţi de la Poliţia Locală a Capitalei, pentru a exista nişte echipe mixte care să controleze respectarea problemelor de mediu din Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de ministrul Mediului Mircea Fechet, relatează News.ro.

Citește și: Măști neconforme în România: țara noastră a emis o alertă; cum să le recunoști

Primarul general a adăugat: „Cred că aceasta este o măsură utilă pentru tot ceea ce ne semnalează cetăţenii de ani de zile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.