Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Personalul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu urmează cursuri de resuscitare intra spitalicească pentru a putea interveni în situaţii de urgenţă

radiocluj.ro
resuscitare

Personalul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu urmează cursuri de resuscitare intra spitalicească pentru a putea interveni în situaţii de urgenţă

Personalul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu - medici şi asistente - urmează cursuri de resuscitare intra spitalicească pentru a putea interveni în situaţii de urgenţă. Peste 70 de persoane au urmat deja cursurile în acest an, după ce, în 2023, peste 360 de angajaţi au învăţat astfel de manevre.

”Personalul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu urmează în această perioadă o serie de cursuri de resuscitare intra spitalicească, susţinute de instructori acreditaţi din cadrul SCJUS. Este un program datorită căruia fiecare angajat al spitalului învaţă cum să reacţioneze într-o situaţie critică sau un stop cardio-respirator care poate surveni la un moment dat la un pacient sau chiar aparţinător”, anunţă, vineri, unitatea medicală.

Instituţia precizează că, în 2023, de aceste cursuri au beneficiat 368 de medici şi asistente, iar anul acesta, până în prezent, au participat 72 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.