Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PES activists România a lansat la Timișoara campania de informare "Democrația europeană" privind viitoarele alegeri pentru Parlamentul European

Facebook
pes activists romania

Peste 300 de reprezentanți PES activists România din toată țara s-au adunat sâmbătă la Timișoara, la sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, pentru a discuta despre parcursul european al României.

Participanții au adoptat cu această ocazie rezoluția "România trebuie să își continue parcursul european!" prin care reiterează contribuția importantă a social democraților români la aderarea la UE promovând o nouă cale a dialogului și participării inteligente la procesul decizional european în vederea realizării unei Românii puternice în Uniunea Europeană.

PES activists România, organizație compusă din peste 10.000 de membri și simpatizanți social democrați din România, își propune să susțină parcursul european al României așa cum a făcut-o în ultimii 11 ani, lansând de asemenea campania de informare "Democrația europeană" despre mizele apropiatelor alegeri pentru Parlamentul European din luna mai 2019.

“Ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană iar pentru a face acest lucru trebuie să creștem nivelul de cunoaștere a procesului decizional european, să respectăm practicile, cutumele și tradițiile europene și să rămânem atașați valorilor comune europene. Interesele naționale sunt convergente cu cele europene iar corelarea între cele două planuri se poate face și mai bine dacă există o comunicare eficientă și un dialog constructiv și mai ales profesionist. Alegerile pentru Parlamentul European din luna mai 2019 sunt mai importante ca niciodată pentru că au ca miză viitorul Uniunii Europene” a declarat Victor Negrescu, președintele-coordonator național al PES activists România.

Campania “Democrația europeană” va consta în difuzarea de materiale informative despre Uniunea Europeană, discuții cu cetățenii și amplasarea unor panouri în marile orașe pentru preluarea ideilor exprimate de cetățeni referitoare la apartenența la UE și alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.