Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PES activists România: Nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier este privită pozitiv de partenerii europeni

PES activists România își manifestă susținerea față de nominalizarea de către Partidul Social Democrat a Vioricăi Dăncilă pentru funcția de prim-ministru al României.

Viorica Dăncilă este un politician echilibrat și un om de echipă, cu deschidere și înțelegere pentru viziunea social-democrației moderne europene, calități care o recomandă pentru funcția de prim-ministru al Guvernului României.

Lider apreciat în Grupul S&D din Parlamentul European și în familia Partidului Socialiștilor Europeni, doamna Viorica Dăncilă este totodată o foarte bună cunoscătoare a procesului decizional al Uniunii Europene, fapt ce va conta mult în exercitarea mandatului de premier într-un context în care, la nivel european, au loc evoluții importante și se dezbat teme-cheie.

Salutăm, de asemenea, faptul că, prin persoana Vioricăi Dăncilă, PSD desemnează o doamnă ca prim-ministru. Este un gest cu semnificație aparte, progresistă, ce va avea o rezonanță pozitivă în plan european.

Am colaborat de fiecare dată excelent cu Viorica Dăncilă, ne-am sprijinit reciproc în activitățile noastre și am păstrat de-a lungul timpului un dialog foarte bun, pe teme prioritare pentru România, dar și pe alte subiecte de interes aflate pe agenda Uniunii Europene.

Sperăm într-o cooperare la fel de bună și pe viitor și îi dorim succes!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.